Mapelastic "B" komponens

  • Mennyiségi egység: kg
  • Kiszerelés: db

Kétkomponensű, rugalmas cementkötésű habarcs. Víznyomásálló, közvetlenül burkolható, kül- és beltéri betonok, erkélyek, teraszok, fürdőszobák és úszómedencék vízszigetelésére.

Kiszerelés:8 kg

A termék a Mapelastic "A" komponenssel együtt alkalmazható!

ÁR: 12 154 Ft/db
egységár: 1 519 Ft/kg
Ismertető

A Mapelastic kétkomponensű, rugalmas cementkötésű habarcs. Bekeverés után a 2 komponens sima, jól kenhető habarcsot ad, ami egy munkamenetben 2 mm vastagságig, akár függőleges felületekre is könnyen felhordható.

A Mapelastic betonok nagy rugalmasságú vízzáró bevonataként alkalmazható, különösen a repedezésnek kitett betonszerkezetekre. A Mapelastic az aljzatok meglévő hajszálrepedéseit áthidalja. A Mapelastic két előreadagolt komponensét víz és más összetevők hozzáadása nélkül egymással a teljes egyneműségig keverjen be. Az így kapott habarcs simítóval hordható fel a tökéletesen tiszta, tömör és vízzel előzetesen mattnedvesített aljzatra. A Mapelastic felhordható 2 mm vastag rétegben. A különösen hajszálrepedezett vagy nagy húzófeszültségnek kitett felületeknél lényeges, hogy fektessen bele 4 × 4,5 mm lyukméretű Mapenet 150-et.


Mapelastic B komponens kiszerelése: 8kg

A termék kizárlólag a MAPELASTIC "A" komponensel megfelelő arányban összekeverve használható!