Mapelastic "A" komponens

  • Mennyiségi egység: kg
  • Kiszerelés: zsák

Kétkomponensű, rugalmas cementkötésű habarcs. Víznyomásálló, közvetlenül burkolható, kül- és beltéri betonok, erkélyek, teraszok, fürdőszobák és úszómedencék vízszigetelésére.

Kiszerelés: 24 kg/zsák

A termék a Mapelastic "B" komponenssel együtt alkalmazható.

ÁR: 36 462 Ft/zsák
egységár: 1 519 Ft/kg
Ismertető

A Mapelastic kétkomponensű, rugalmas cementkötésű habarcs. Bekeverés után a 2 komponens sima, jól kenhető habarcsot ad, ami egy munkamenetben 2 mm vastagságig, akár függőleges felületekre is könnyen felhordható.

A Mapelastic betonok nagy rugalmasságú vízzáró bevonataként alkalmazható, különösen a repedezésnek kitett betonszerkezetekre. A Mapelastic az aljzatok meglévő hajszálrepedéseit áthidalja. A Mapelastic két előreadagolt komponensét víz és más összetevők hozzáadása nélkül egymással a teljes egyneműségig keverjen be. Az így kapott habarcs simítóval hordható fel a tökéletesen tiszta, tömör és vízzel előzetesen mattnedvesített aljzatra. A Mapelastic felhordható 2 mm vastag rétegben. A különösen hajszálrepedezett vagy nagy húzófeszültségnek kitett felületeknél lényeges, hogy fektessen bele 4 × 4,5 mm lyukméretű Mapenet 150-et.

Kiszerelés: 24 kg/zsák


A termék kizárólag a Mapelastic "B" komponenssel együtt alkalmazható!